Sådan registreres og kører du i Greenmobility 30 gratis minutter.

wJdupzzx
Klik for at kopiere koden

Hej lifehackers, bæredygtige mennesker, elbilfanatikere og alle andre, der har snublet over mit indlæg! Jeg har noget interessant for dig, der bor i Aarhus, København, Malmö og Göteberg.

Har du hørt om den nye spiller i byen, hvad angår mobilitetstjenester? Det kaldes Green mobility. En biludlejnings-app, der ligner e-scootere, er kun meget mere EPIC. Ikke kun at appen er superenkelt at bruge, bilerne er fantastiske! De bruger Renault Zoe elbiler. Og det at køre dem giver dig et smukt kig på at køre en Tesla. (Jeg kalder dem “lillebror” af Tesla).

 

Indtil videre har jeg kørt dem i mere end 5 timer, og jeg elsker det virkelig. Og heldigvis har Greenmobility rabatkoder til deres brugere. Det tog mig to timer at skrive denne guide, og hvad der motiverede mig er, at selvom jeg giver 30 minutter til dig, får jeg også 30 minutter gratis. Perfekt, ikke? Og jeg tror, du også vil elske denne service, så jeg ville dele denne livshack.

Ny teknologi kombineret med marketingkampagner, der lader folk bruge noget gratis er forbløffende. Nogle gange smager “føles” bare og føles det bedre. Og især hvis det er relateret til transport eller tech. Og jeg må sige, vi er heldige at opleve 2020 (ironisk), da startups som Green Mobility vises over hele verden. Jeg bor i Aarhus, og dette er en perfekt by til en service som denne. Især nu, når vi alle skal bruge masker på offentlig transport.

geen-mobility-CITY-VIEW

Skærmbilleder af Greenmobility-appen. Bykort og information om bilen.

Hvor meget koster det at ride?

1 minut koster 4 kr. (du behøver ikke at betale for en kilometer, så hvis du er langsom = betale mere)

20 minutter = 80 kr. (det er en normal tur fra Viby til Centrl station, parker derefter bilen og gå tilbage)

Vil du have det billigere?

Køb en pakke på 200 minutter for 420 kr. Ikke dårligt. Pris falder derfor til 2,1 kr. pr. minut.

Sammenlignet med taxaer, når du og dine venner presserende skal komme til den nærmeste 7-elleve for at få en flaske Jack Daniels, på en fredag aften (selvfølgelig skal chaufføren være edru;)) – dette er en lejlighedskøb.

10 types of Dubai drivers who should be banned from the roads

Men selvfølgelig vil du gerne have det endnu billigere, ikke? Hvad med gratis? JEP! 30 minutter GRATIS minutter! 🤑

Hvordan får man de gratis minutter?

Okay. Så lad mig endelig hjælpe dig med rabatkoden. Det eneste, du skal gøre, er at registrere og bruge min kode, som giver dig 30 minutters køretid. Helt gratis, ingen snore knyttet. Woop woop!

OPDATERING: Jeg sender dig koden i en privat besked. Bare skriv mig i chatten. (I nederste højre hjørne)

Du skal registrere og indtaste koden under processen.

  1. Download appen i Apple-butikken eller Playstore (Søg efter “Green Mobility)”
  2. Inden du indtaster dine oplysninger, skal du indtaste “Kampagnekode” (fordi hvis du udfylder dine oplysninger og kun indtaster koden, slettes dine oplysninger). Spørg mig kampagne koden i Whatsapp.
askcode-dk

3. Udfyld dine kontaktoplysninger (vælg din by, adresse, indtast dine kontaktoplysninger)

4. Send dem et foto af dit kørekort og en sjov selfie (ja, du bliver nødt til at sende en selfie, der laver nogle tilfældige ting, som at vise to fingre, haha)

5. Vent lidt, indtil de bekræfter din profil. (Kan være et par timer)

6. Og det er det! Du er færdig og klar til at køre!

Det sidste trin er nu at kontrollere, om du har 30 minutter på din konto. For at gøre det, gå til Menu (venstre øverste hjørne), derefter Konto, og du skal se de gratis minutter.

Hvis der ikke er nogen minutter (på grund af en vis fejl) – kontakt mig, så sørger jeg for, at referatet gives til os begge!

Og i slutningen skulle du have 30 minutter på din konto. God fornøjelse!

 Christmas Welcome GIFs - Get the best GIF on GIPHY