Greenmobility 30 minuten gratis met promotie code - hjh2S41E

wJdupzzx
Klik om de code te kopiëren

Oké, terug naar de blog. 

Hey lifehackers, duurzame mensen, elektrische auto fanaten, en iedereen die op mijn post is gestuit! ✌

Ik heb iets interessants voor jullie die in Aarhus, Kopenhagen, Malmö en Göteberg wonen. En sinds kort ook in België, Nederland en Duitsland 🙂

Heb je gehoord over de nieuwe speler in de stad, wat betreft de mobiliteitsdiensten? Het heet Green Mobility. Een auto verhuur app, vergelijkbaar met VOI scooters, alleen veel meer EPIC. Niet alleen dat de app super eenvoudig te gebruiken is, de auto’s zijn geweldig! Ze gebruiken Renault Zoe elektrische auto’s. En door daarmee te rijden krijg je een voorproefje van het rijden in een Tesla. (Ik noem dit model het “kleine zusje” van Tesla).

Het kostte me ongeveer 2 uur om dit te schrijven en een paar testritten voor mijn ervaring, en ik moet zeggen – ik denk dat jullie het ook geweldig zullen vinden, dus ik wilde deze lifehack delen.

Ik hou van nieuwe technologie en vooral van marketingcampagnes waarbij mensen iets gratis kunnen gebruiken. Voor mij smaakt en voelt “gratis” gewoon beter. En vooral als het met vervoer of technologie te maken heeft. En ik moet zeggen, we hebben het geluk 2020 mee te maken (ironisch) want “Green Mobility” is onlangs opgedoken in Denemarken. Ik woon in Aarhus en dit is een perfecte stad voor een dienst als deze.

geen-mobility-CITY-VIEW

Zo ziet de app eruit. Makkelijk om auto’s te vinden en te ontgrendelen.

Laten we beginnen met de basis statistieken - PRICING.

In Denemarken kost 1 minuut 5 DKK (Je hoeft niet per kilometer te betalen, dus als je heel langzaam rijdt betaal je meer).

Een ritje van 20 minuten kost dus in totaal 80 kr. (Ik woon in Aarhus, en dit is een normaal ritje van Viby (bijna buiten de stad) naar het Centraal Station en terug).

Wilt u het goedkoper? Koop dan een pakket van 200 minuten voor 420 kr. Niet slecht. De prijs daalt dan tot 2,1 kr. per minuut.

Toch is het eerlijk gezegd een beetje prijzig. Het is misschien mijn Oost-Europese invalshoek, want in Riga (Letland) hebben we een bedrijf dat een vergelijkbare service biedt en ongeveer 4x minder kost.

Maar ja, toch, vergeleken met taxi’s, en als je met vrienden naar de dichtstbijzijnde 7-eleven reist om een fles Jack Daniels te halen, op een vrijdagavond – is dit een koopje. (Vergeet niet veilig en nuchter te rijden!).

Maar natuurlijk wil je het nog goedkoper, toch? Wat dacht je van gratis? YUP! 30 minuten GRATIS! 🤑

Hoe krijg ik de gratis minuten van Greenmobility?

Oké. Laat me je eindelijk helpen met de kortingscode. Alles wat je moet doen is je registreren en mijn code gebruiken, die je 30 minuten rijtijd geeft. Helemaal gratis, geen verplichtingen. Woop woop!

hjh2S41E

Klik om de code te kopiëren

Om de 30 minuten gratis te krijgen, hoeft u zich alleen maar te registreren en de code in te voeren tijdens het registratieproces.

  1. Download de app in de Apple store of Playstore (zoek naar “Green Mobility)”.
  2. Voer de “Promotiecode” in voordat u uw persoonlijke gegevens invoert (want als u uw gegevens invult en dan pas de code invoert, worden uw gegevens gewist). 
askcode-en

3. Vul uw contactgegevens in (kies uw stad, adres, vul uw contactgegevens in)

4. Stuur ze een foto van je rijbewijs en een grappige selfie (ja, je zult een selfie moeten sturen die wat willekeurige dingen doet, zoals twee vingers laten zien, haha)

5. Wacht even tot ze je profiel bevestigen. (Kan een paar uur zijn)

6. En dat is het! Je bent klaar en klaar om te rijden!

De laatste stap is controleren of je de 30 minuten op je account hebt staan. Om dat te doen, ga naar “Menu” (linker bovenhoek), dan “Account” en je zou de gratis minuten moeten zien. Veel plezier!

Als er geen minuten zijn (door een storing) – neem dan contact met me op en ik zorg ervoor dat de minuten aan ons beiden worden gegeven!